Kirja tilattavissa nyt!

Ke 4.3.2015 ilmestyy uusi johtamista, organisaatioita ja muutosta käsittelevä kirja: Uusi ajattelu – uusi johtaminen. Täyttä tavaraa kannesta kanteen selkeällä suomen kielellä! Sisältö on takuulla myös jotain erilaista, mihin johtamiskirjallisuudessa on totuttu.

Sisältöön pääsee tutustumaan jo nyt. Painokonetta ei siis tarvitse odottaa, vaan takakannen tekstin voi lukea tämän kirjoituksen lopusta. Myös kirjan sisällysluettelo ja johdanto ovat luettavissa.

Eikä siinä vielä kaikki! Tarjolla on myös näytesivuja.

Kirjan voi myös jo tässä vaiheessa tilata verkkokaupasta.

Takakannen teksti

Työn ja työpaikkojen uudistamisesta puhutaan paljon. Harvemmin kuitenkaan törmää konkreettisiin ideoihin, miten se käytännössä tehdään. Kirja kertoo, miten uudenlaisella ajattelulla voidaan luoda kokonaan uudenlaisia organisaatioita ja mitä se käytännössä tarkoittaa. Kädessäsi on kurkistus menestyvien yritysten tulevaisuuteen.

Yritykset ovat umpikujassa. Keinoja toiminnan parantamiseksi vanhoilla ajatuksilla ja keinoilla ei enää ole. Monet perinteiset ajatukset johtamisesta ja liiketoiminnasta on syytä haastaa ja vaihtaa uusiin. Uudenlaiset organisaatiot toimivat totutusta poikkeavilla tavoilla ja saavuttavat parempia tuloksia.

Jokainen löytää kirjasta esimerkkejä ja ideoita oman organisaationsa toimintaan. Kirja pukee asiantuntijoiden itsensä ajatukset selkeiksi sanoiksi. Johtajille kirja antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ymmärtää, miten asiantuntijoita tulisi johtaa ja miten asiantuntijaorganisaation tulisi toimia.

Kirjan aihepiiriin liittyvä tarina jatkuu tässä blogissa, twitterissä sekä facebookissa. Laita sivut seurantaan, niin pysyt keskusteluissa mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *